Over ons

Burgs reclame gevestigd te Hellevoetsluis is een bedrijf met grootschalige mogelijkheden.

Burgs reclame heeft zich in ruim 52 jaar ontwikkeld tot een moderne en klantgerichte totaalleverancier op het gebied van veiligheidsondersteunende communicatiemiddelen.

Onze kernactiviteit is het ontwerpen, plaatsen en periodiek verversen van veiligheidsbillboards voor de petro chemie en grote industrieën. Door het regelmatig wisselen van onderwerp wordt de attentie waarde hoog gehouden. U kunt onze borden ed vinden bij o.a Gunvor, Kemira, Shell, Akzo-Nobel, Aluchemie, Sabic, van Gansewinkel, ECT, Q8, Lyondell Basell, en vele andere in binnen- en buitenland. Deze billboards hebben primair de doelstelling het veiligheidsbewustzijn van de eigen werknemers, de contractors en de bezoekers te verhogen. Op deze billboards word vaak gebruik gemaakt van cartoons, immers een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden! Deze cartoons worden ook in eigen huis gemaakt waardoor wij uitermate flexibel zijn in het overbrengen van uw veiligheidsboodschap.

Bij veiligheidscampagnes word vaak gebruik gemaakt van posters die daar waar nodig de veiligheidsboodschap gericht kunnen uitdragen. Wij hebben honderden verschillende posters in ons bestand en omdat wij deze in eigen huis ontwerpen kunnen wij ook nog eens uitermate flexibel inspringen op uw wensen. Onze klanten kiezen er dan ook vaak voor om de posters specifiek naar een bepaald veiligheidsthema te laten ontwerpen. Wij leveren desgewenst ook het materiaal om deze posters te kunnen ophangen zoals aluminium billboard constructies, vitrinekasten, clicklijsten, swingmasters e.v.a.

Ook voor belettering bent u bij Burgs aan het goede adres of het nu is voor een enkele auto of uw complete wagenpark bij ons is het gehele traject van ontwerp tot realisatie gewaarborgd. De belettering kan in onze werkplaats te Hellevoetsluis plaatsvinden of bij de klant zelf. Bij ons kunt u ook terecht voor de belettering van uw winkel- of bedrijfspand in al zijn verschijningsvormen van sticker tot doosletter.

U kunt bij Burgs reclame ook terecht voor uw veiligheidssignalering zoals verkeersborden, productborden, etikettering, productlabels, drukwerk, zeildoeken, vlaggen, banners etc etc.